• Rady & Tipy
  • 27.11.2020

Grilované mäso aj v zime? Využite Optigrill Elite XL, teraz navyše s poriadnou zľavou v rámci Black Friday

optigrill_11_1200x628_SK.png

Za oknom mráz, ale chuť na grilované mäso, syr, či zeleninu stále pretrváva? Poznáme spôsob, ako si vďaka Optigrillu Elite XL môžete aj cez nepriaznivé počasie vychutnať skvelé pripravené jedlo.

V poslednom článku sme vám predstavili grilovanie na balkóne.Ukázali sme si, ako môžete grilovať v kuchyni alebo na balkóne bez starostí, že za vami pribehne pekne vyúdený sused z bytu nad vami.  Na Slovensko prišla poriadna zima a aj keď Vianoce na snehu zaručiť nevieme, tak perfektne pripravené jedlo na grile ano!

Dnes vám ukážeme väčšieho brata nášho najlepšieho kontaktného grilu - Optigrill Elite XL. Je širší než náš pôvodný Optigrill Elite, takže vie rozdávat radosť ešte rýchlejšie, či už preferujete mäso, ryby, syry, zeleninu, klobásy alebo takú rýchlovku akou sú toasty. Stačí si na displeji navoliť konkrétne jedlo, zvoliť stupeň prepečenia a zvyšok prípravy už nechajte na Optigrille. Postaviť ho môžete pod digestor alebo na balkón. Pokiaľ máte radi vôňu grilovaného mäsa, môžete ho postaviť kľudne aj na jedálenský stôl, vďaka zberaču štavy vám neutečie ani kvapka výpeku.
 
tefal_ig_08_20_optigrill_sk.png
Optigrill Elite si sám spočíta hrúbku mäsa/zeleniny a podľa toho upraví dobu opekania. Akonáhle dôjde k prepečeniu na požadovaný stupeň, dá vám vedieť, že je hotovo a môžete servírovať.

SK.gif

Príprava domáceho hamburgeru

je v Optigrille hračka a výsledky budú vždy konzistentne perfektné, bez potreby gril každých pár minút sledovať, či sa náhodou mäso nespálilo. Odpadne taktiež riziko, že bude mäso nedopečené.
 
Máme pre vás praktické tipy: Ako a čo grilovať nájdete v našom letnom článku

Známy šéfkuchár Ondřej Slanina si náš Optigrill Elite XL veľmi obľúbil a pripravil na ňom pár receptov, ktoré sme zaradili do nášho zoznamu receptov pod fotkou.
Ondrej Slanina sefkuchar Tefal.png
Recepty pre Optigrill Elite a Optigrill Elite XL
 
Bravčová krkovička marinovaná v pive a rasci s kapustovými plackami na grile - recept Optigrill Elite od Ondreja Slaninu

Grilovaný syr halloumi s cuketovo-kuskusovými plackami, grilovanou paradajkou a kyslou smotanou - recept pre Optigrill Elite
 
Grilované bravčové rebrá marinované v kávovo-kolovej marináde s cesnakovou omáčkou
 
**************************************************************************************************

Bonus! Eshop HomeAndCook.sk s Optigrillom  ugriloval zľavu až 30 %! V rámci Black Friday tak s kódom BLACK30 získate Optigrill Elite XL o dosť lacnejšie. 

 
Rovnakú zľavu potom nájdte na Mall.sk
 
******************************************************************************************************

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko