Bravčová krkovička marinovaná v pive a rasci s kapustovými plackami na grile - recept od šéfkuchára Ondřeje Slaniny
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
20 min
Varenie
15 min
Suroviny
800 g bravčovej krkovičky
2 dcl svetlého piva
1 lyžička mletej rasce
soľ
40 ml rastlinného oleja
400 g kyslej kapusty
2 vajcia
80 g hladkej alebo pre bezlepkovú variantu ryžovej múky
majorán
8 strúčikov cesnaku
200 g lúpaných zemiakov
40 ml oleja
V pive rozmiešame olej, rascu, soľ a korenie a do marinády vložíme plátky krkovičky a necháme odležať. Zemiaky nastrúhame najemno a zmiešame s vajciami, roztlačeným cesnakom so soľou, múkou, nasekanou kapustou, olejom a majoránku. Dobre premiešame a naberačkou vložíme do Optigrillu Elite rozpáleného na program zemiaky. Necháme minútu zatiahnuť, potom zaklopíme a prepečieme. Potom rozohrejeme Optigrill Elite na program steak a vložíme mäso. Pečieme na požadovaný stupeň prepečenia.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.