• Obed
  • 29.6.2020

Bravčová krkovička marinovaná v pive a rasci s kapustovými plackami na grile - recept od šéfkuchára Ondřeje Slaniny

veprova krkovice.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 800 g bravčovej krkovičky
  • 2 dcl svetlého piva
  • 1 lyžička mletej rasce
  • soľ
  • 40 ml rastlinného oleja
  • 400 g kyslej kapusty
  • 2 vajcia
  • 80 g hladkej alebo pre bezlepkovú variantu ryžovej múky
  • majorán
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 200 g lúpaných zemiakov
  • 40 ml oleja

krkovice ingrediencie.jpg
V pive rozmiešame olej, rascu, soľ a korenie a do marinády vložíme plátky krkovičky a necháme odležať.
krkovice postup 1.jpg
Zemiaky nastrúhame najemno a zmiešame s vajciami, roztlačeným cesnakom so soľou, múkou, nasekanou kapustou, olejom a majoránku.
krkovice postup 2.jpg
Dobre premiešame a naberačkou vložíme do Optigrillu Elite rozpáleného na program zemiaky.
Necháme minútu zatiahnuť, potom zaklopíme a prepečieme.
krkovice postup 3.jpg
Potom rozohrejeme Optigrill Elite na program steak a vložíme mäso. Pečieme na požadovaný stupeň prepečenia.
krkovice postup 4.jpg

Ďaľšie recepty na stiahnutie v PDF pre gril Tefal Optigrill Elite najdete na stránkach produktu. 

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko