• Rady & Tipy
  • 1.7.2020

Grilovanie na balkóne, vo vetre či daždi? Vieme ako na to!

Grilování na balkoně, větru, či dešti - Víme jak na to - header.png

So šikovným kontaktným elektrickým Optigrillom Elite si pochutnáte na grilovanom mäse aj za zlého počasia či na sídliskovom balkóne. Pripraviť v ňom skvelý steak, burger či zeleninu pre vás bude hračka.

V tomto roku si užívame rozmarné leto, počas ktorého sa počasie mení ako na húpačke. Nikdy vopred nevieme, či bude svietiť slnko a užijeme si poctivú letnú grilovačku, alebo nás pokropí dážď. Ak sa však grilovaných dobrôt nechcete vzdať, istotu vám dá náš Optigrill Elite, vďaka ktorému môžete grilovať za každého počasia, a to pokojne aj v pohodlí domova.

Grilované mäso si pripravíte tak, ako ho máte radi

Dostali ste chuť na výborné grilované mäso alebo zeleninu? Ak vonku zrovna leje ako z krhly, alebo vaši susedia nemajú dym z klasického grilu zrovna v láske, tŕň z päty vám vytiahne Optigrill Elite. V tomto šikovnom kontaktnom elektrickom grile si pripravíte vďaka špeciálnym programom hovädzie mäso, bravčové, kuracie, ryby, hamburgery, klobásy, ale aj papriky, cukety či baklažán doslova na mieru. Skrátka tak, ako to máte radi.

Prajete si grilovaný steak rare, medium alebo well-done?

Gril má v sebe zabudovaný senzor, ktorý podľa hrúbky plátku mäsa a s ohľadom na nastavený stupeň prepečenia určí teplotu a tiež čas grilovania. Akékoľvek mäso si tak pripravíte podľa svojich chutí.


Počas grilovania mäsa pozorne sledujte zvukový signál aj farbu displeja, ktoré vás upozornia, v akej fáze príprava mäsa zrovna je. Tento šikovný asistent zaistí, aby ste pri grilovaní dosiahli naozaj ideálny výsledok.


Vďaka Optigrillu Elite si tak v pohodlí domova doprajete hovädzí steak od krvavého až po dobre prepečený presne tak, ako vám najviac chutí. Nemusíte sa tiež vôbec pozerať na rozmary počasia, pretože výborné mäso si pripravíte napríklad aj v kuchyni. 

Grilování na balkoně, větru, či dešti - Víme jak na to 3.png

Šikovný elektrický gril s automatickými programami


S Optigrillom Elite nie je grilovanie vôbec nič ťažké. Kým budete popíjať víno a baviť sa s priateľmi, tento šikovný elektrický pomocník urobí vďaka zabudovaným automatickým programom prakticky všetku prácu za vás. Automatické programy, ktoré si na grile sami jedným kliknutím nastavíte, sa špecializujú najmä na prípravu výborného grilovaného mäsa, ako sú steaky, burgery, ryby, hydinu alebo klobásy, ale aj papriky, paradajok, baklažánu, slaniny, panini či morských plodov!


Nemusíte sa však spoliehať len na automatické programy. Na Optigrille Elite si môžete nastaviť aj manuálny režim s nemennou teplotou. 


Tip:
Máte radi čierne prúžky na grilovanom mäse? S funkciou prudkého opekania budete mať steak ako z vonkajšieho grilu v reštaurácii! 

Grilování na balkoně, větru, či dešti - Víme jak na to - Ondrej Slanina 2.png

Grilované mäso na Optigrille Elite pripravíte na tisíc spôsobov



Grilovať môžete presne podľa svojich chutí a vyskúšať na ňom ľubovoľné množstvo receptov. Ak hľadáte inšpiráciu, iste vám zachutí recept na bravčovú krkovičku marinovanú v pive a rasci s kapustovými plackami, ktorý si pre vás pripravil známy šéfkuchár Ondřej Slanina.



S Optigrillom bude príprava tejto grilovanej pochúťky ešte jednoduchšia! Na výbornej bravčovej krkovičke a chutných plackách si pomocou tohto šikovného elektrického grilu budete moc pochutnať za menej ako pol hodiny.


Alebo máte chuť na poriadny prepečený burger? Vyskúšajte parádnu kombináciu mletého mäsa s vajciami, korením a ďalšími prísadami, s programom Hamburger navyše budete presne vedieť, kedy dať mäso z grilu preč.


Či sa pustíte do grilovania doma alebo pod holým nebom necháme čisto na vás, Optigrill Elite vás nenechá v žiadnej situácii v štichu.

Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko