Grilované bravčové rebrá marinované v kávovo-kolovej marináde s cesnakovým dipom - recept pre Tefal Optigrill Elite
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
10 min
Suroviny
4 osoby
3200 g nízkych bravčových rebier
200 ml vašej obľúbenej koly
2 lyžičky mletej kávy
4 lyžice chilli omáčky
2 cibule
soľ
2 lyžice medu
80 g masti
12 strúčikov cesnaku
6 lyžíc vínneho octu
Zväzok plocholistej petržlenovej vňate
200 g bieleho jogurtu
4 strúčiky cesnaku
zväzok koriandra
soľ
Cibuľu nakrájame na jemno a na masti ju orestujeme dozlata. Pridáme chilli omáčku, sekaný cesnak, ocot a kolu. Zredukujeme na polovicu a vypneme. Necháme vychladnúť a pridáme med, sekanú petržlenovú vňať a mletú kávu. Premiešame a potrieme rebrá. Necháme odležať a vložíme do Optigrillu Elite rozpáleného na program steak a pečieme na stredné prepečenie. Koriander nasekáme a zmiešame s jogurtom a cesnakom rozmiešaným so soľou. Servírujeme.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.