• Rady & Tipy
  • 7.3.2024

Veľkonočný stôl plný chutí podľa Martina Kolníka #TefalJarneRecepty

2.6 (5x)
TE Serial SK te-blog_1200x675.jpg

Príprava veľkonočného stola je časom duchovnej očisty a jarného prebudenia, kedy radosť z nových začiatkov oživuje naše domovy v teple jarných lúčov.

Jarné hody v kuchyni s Tefal #TefalJarneRecepty

Veľkú noc sme už od dávnych čias ctili významnými tradíciami ako je požehnanie jedál, ktoré sú súčasťou veľkonočného stola. Z historických zmienok vieme, že na Veľkú noc kňaz svätil pečivo, barančeka i vajcia, ako symbol očistenia a spoločenstva. A ako lepšie začať veľkonočné hody ako prípravou krásne chrumkavého cesnakového chleba a bravčovej panenky so zelerovým pyré, pečenou cibuľou a šípkovou omáčkou?

Šéfkuchár Martin Kolník, ktorého môžeme často vidieť na televíznych obrazovkách, svoje kulinárske zručnosti často prezentuje v Hoteli Ring, si pre vás pripravil prvotriedne recepty na začatie veľkonočných osláv. Na tvorbu receptov tentokrát využil novinku v podobe kuchynského robota Tefal i-Coach Touch, tyčový mixér InfinyForce s vynikajúcou technológiou veľmi ostrých nožov pre dokonalé výsledky a plne nepriľnavé panvice Ingenio Unlimited.

Príprava cesnakového chleba s inteligentným kuchynským robotom i-Coach Touch je jedna báseň. Umožňuje totiž ľahko vytvoriť dokonale nadýchané a aromatické cesto, a premení tak každého užívateľa na majstra pekára. Vyhľadajte si recept „Cesnakový chlieb“ a robot vás už prevedie receptom krok za krokom na svojom dotykovom displeji a v bezplatnej mobilnej aplikácii My Tefal, ktorú si vďaka Wi-Fi môžete synchronizovať s robotom a využiť šikovné funkcie a tipy na ďalšie lahodné recepty a jednoducho tak pripraviť cesto na úrovni šéfkuchára.

Dokončené cesto stačí už len vložiť do rúry a po chvíli vám kuchyňou zavanie dokonalá vôňa cesnakového chleba, ktorý sa stane stredobodom vášho veľkonočného stola.

Jeho zlatistá kôrka, doplnená o bohatú bylinkovú a cesnakovú náplň s rozpusteným syrom nielen lahodí chuťovým bunkám, ale svojím vzhľadom symbolizuje jarné slnko, ktoré Veľká noc prináša.

Objavte kúzlo pečenia s i-Coach Touch a pripravte si na veľkonočné sviatky neodolateľný cesnakový chlieb podľa šéfkuchára Martina Kolníka.

Bravčová panenka servírovaná s jemným zelerovým pyré, karamelizovanou červenou cibuľkou a bohatou šípkovou omáčkou je recept, ktorý premení vaše veľkonočné stolovanie na nezabudnuteľný kulinársky zážitok. Vďaka špičkovým kuchynským nástrojom značky Tefal, sa príprava tohto pokrmu stane jednoduchou a príjemnou úlohou.

Pre dokonale upečenú bravčovú panenku siahnite po panvici Tefal Ingenio Unlimited, ktorá zaistí, že mäso vo vnútri zostane krásne mäkké a šťavnaté. Vďaka vynikajúcemu nepriľnavému povrchu dosiahnete profesionálny výsledok bez obáv z pripálenia.

Zelerové pyré pripravíte pomocou tyčového mixéra Tefal InfinyForce. Ohromí vás svojou krémovou a hladkou konzistenciou. Výkonný motor a precízne nastavenie mixéra zaistí, že pyré bude mať dokonalú konzistenciu bez jedinej hrudky.

Kombinácia karamelizovanej červenej cibuľky a šípkovej omáčky dodá pokrmu jedinečnú chuť a vytvorí skvelý kontrast s delikátnou chuťou bravčovej bábiky. Toto harmonické spojenie, ktoré je lahodné nielen na chuť, ale aj pekne vyzerá na tanieri, sľubuje radosť z jedla všetkým zhromaždeným pri veľkonočnom stole.

Uctite príchod jari a strávte veľkonočný čas prípravou bravčovej panenky od šéfkuchára Martina Kolníka, ktorej každé sústo oživí vaše sviatočné stoly šťavnatosťou a plnou chuťou, a stane sa tak vrcholom sviatočného stolovania. 

Pripravili sme pre vás navyše 3 Veľkonočné recepty pre šikovný kuchynský robot Tefal i-Coach Touch

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko