• Rady & Tipy
  • 29.9.2023

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS - objavujte stále nové a inšpirujúce recepty

5 (2x)
1200x675 SK tef app.jpg

Milujete varenie? Chcete objavovať nové recepty, ktoré by ste mohli doma vyskúšať? Hľadáte ľahko použiteľnú mobilnú aplikáciu, ktorá vám pomôže nájsť chutné recepty? Už nehľadajte - mobilné aplikácie My Tefal pre Android a Tefal pre Apple je tu! Prečítajte si náš článok, kde sa dozviete ďalšie informácie o funkciách mobilnej aplikácie My Tefal a o tom, ako ju môžete používať na objavovanie nápaditých receptov a ešte viac si uľahčiť život v kuchyni.

Úvod do mobilnej aplikácie My Tefal pre Android a Apple 

Značka Tefal, ktorá je celosvetovým lídrom v oblasti kuchynského riadu a výrobkov na varenie, vyvinula mobilnú aplikáciu, ktorá vám ešte viac spríjemní domáce varenie. 

Mobilná aplikácia My Tefal je k dispozícii pre zariadenia so systémom Android a Apple iOS a je plná funkcií, ktoré uľahčujú vyhľadávanie receptov a tvorbu nákupných zoznamov. Aplikácia je na stiahnutie a používanie zadarmo a bola navrhnutá tak, aby nielen skvele vyzerala, ale zároveň bola aj plne funkčná, užívateľsky prívetivá a ponúkala intuitívne ovládanie. 

Po stiahnutí získate prístup k stovkám nápaditých receptov na prípravu domácich pokrmov, zároveň si však môžete užiť množstvo personalizovaných služieb. 

Funkcia mobilnej aplikácie My Tefal 

Mobilná aplikácia My Tefal je plná funkcií, ktoré vám uľahčia objavovanie inšpirujúcich, chutných a zdravých receptov. Medzi hlavné funkcie aplikácie patrí: 

  • Funkcia vyhľadávania, ktorá vám umožní rýchlo nájsť recepty podľa ingrediencií, typu pokrmu, doby prípravy, obtiažnosti a produktu.
  • Funkcia "V mojej chladničke", ktorá vám pomôže nájsť recepty z ingrediencií, ktoré máte doma.
  • Sekcia "Inšpirácia", ktorá vyberá recept dňa.
  • Sekcia „Sprievodcovia varením“, ktorá ponúka správny postup varenia pre vašu prísadu.
  • Sekcia "Nakupovanie" vám umožní tvoriť si vlastné nákupné zoznamy, ktoré sa dajú sťahovať a zdieľať v správach.
  • "Plán" je funkcia, vďaka ktorej si môžete naplánovať individuálny jedálniček dopredu. Predchádzajúce jedálničky sa ukladajú v intervale 3 mesiacov, takže si môžete kedykoľvek overiť, či sa niektoré pokrmy neopakujú príliš často. 

Výhody používania mobilnej aplikácie My Tefal 

Mobilné aplikácie My Tefal je neoceniteľným nástrojom pre každého, kto rád varí. Tu sú uvedené niektoré z hlavných výhod používania aplikácie: 

  • Získate prístup k stovkám chutných receptov z celého sveta.
  • Svoje obľúbené recepty si môžete uložiť alebo ich radiť do zošitov.
  • Môžete si vytvoriť nákupný zoznam pre vaše budúce varenie.
  • Pomocou aplikácie môžete variť so svojimi produktmi: multifunkčnými hrncami Cook4Me+, teplovzdušnými fritézami Easy Fry a kuchynskými robotmi Coach & i-Coach Touch.
  • Prepojenie aplikácie cez Bluetooth s produktmi: multifunkčným hrncom Cook4Me+ Touch a kuchynským robotom i-Coach Touch.

Ako stiahnuť a nainštalovať mobilnú aplikáciu My Tefal 

Mobilná aplikácia My Tefal je k dispozícii zadarmo pre zariadenia Android aj iOS. Aplikáciu si môžete stiahnuť a nainštalovať z App Store alebo Google Play Store.   

Ak chcete aplikáciu stiahnuť z App Store, otvorte App Store, vyhľadajte "Tefal" a potom kliknite na tlačidlo "Get" alebo "Install". Aplikácia sa potom stiahne a nainštaluje do vášho zariadenia. 

Ak chcete aplikáciu stiahnuť z obchodu Google Play, otvorte obchod Google Play, vyhľadajte položku "Tefal" a potom kliknite na tlačidlo "Inštalovať". Aplikácia sa potom stiahne a nainštaluje do vášho zariadenia. 

Videonávod nájdete na našom YouTube.

Preskúmanie rôznych receptov dostupných v mobilnej aplikácii My Tefal  

Aby ste mohli začať preskúmavať stovky dostupných receptov, je treba splniť pár úvodných krokov. 

Najprv vás aplikácia vyzve na to, aby ste zvolili jazyk, v ktorom budete aplikáciu používať. 

Následne sa vám objaví uvítacia obrazovka, kde budete mať možnosť sa prihlásiť k už existujúcemu účtu, alebo sa registrovať. Pokiaľ účet ešte nemáte, kliknite na možnosť “Začať”. 

V ďalšom kroku si zvolíte, aký produkt od Tefalu vlastníte a prejdite na "Ďalej". Produkt si môžete dokonca aj pomenovať alebo pridať príslušenstvo, ktoré k nemu máte. 

Ďalej vás aplikácia vyzve na to, aby ste sa pripojili ku komunite. Vďaka tejto funkcii môžete vyhľadávať recepty postavené na tom, čo máte práve doma v chladničke, jednoducho nájsť svoje obľúbené recepty alebo si tvoriť nákupné zoznamy. Pokiaľ si prajete tieto možnosti využívať, kliknite na “Vytvoriť účet”. Pre vytvorenie nového účtu zadáte svoje údaje a heslo. Na zadanú emailovú adresu vám následne príde email na potvrdenie účtu. Teraz je načase umožniť aplikácií, aby vás lepšie spoznala. Zo zobrazených možností zvolíte, pre koľko ľudí varíte a kliknite na “Hotovo!”. V tejto chvíli je aplikácia pripravená na používanie. 

Aplikácia má ľahko použiteľnú funkciu "Vyhľadať", ktorá vám umožní rýchlo nájsť recepty na základe ingrediencií, typu pokrmu alebo kuchyne. Môžete tiež prechádzať sekciou "Inšpirácia", kde nájdete kreatívne tipy a nápady na prípravu chutných pokrmov. V sekcii "Môj svet" je možné jednoducho tvoriť zošity s vlastnými receptami a v sekcii "Nakupovanie" si môžete tvoriť zoznam, čo treba kúpiť pre vaše varenie. 

Hľadajte recepty podľa toho, čo máme práve v chladničke 

Chcete sa pustiť do varenia, ale nemáte čas zájsť na nákup potrebných surovín? Nevadí! V aplikácii My Tefal môžete ľahko hľadať recepty, podľa toho, čo máte práve v chladničke. 

Stačí v aplikácii cez tlačidlo “Vyhľadať” prejsť na funkciu “V mojej chladničke”. Akonáhle na túto funkciu kliknete, budete môcť hľadať recepty, podľa toho, čo máte práve doma. Kliknutím na “Pridať prísady” vyberiete suroviny, ktoré máte doma, môžete využiť aj prehľadný zoznam ingrediencií. Potom vám aplikácia navrhne recepty, ktoré môžete z týchto ingrediencií pripraviť. Keď si vyberiete recept, na ktorý máte chuť, aplikácia vám poskytne pokyny krok za krokom, ako pokrm pripraviť. 

Tipy a triky na používanie mobilnej aplikácie My Tefal 

Mobilné aplikácie My Tefal je skvelým nástrojom pre každého, kto rád varí. Tu je niekoľko tipov a trikov, ktoré vám pomôžu využiť aplikáciu na maximum: 

  • Používajte pri funkcii “Vyhľadať” filtre. Pri hľadaní môžete využiť filter, ktorý vám umožní hľadať recepty presne podľa vašich požiadaviek. Môžete si zvoliť recepty podľa chodu (dezert, hlavný chod, predjedlo), ďalej nastaviť požadovanú dobu prípravy, náročnosť receptu v troch úrovniach alebo pridať, aké máte práve príslušenstvo k výrobku Tefal.
  • Nájdite novú inšpiráciu každý deň! V sekcii "Inšpirácia" uvidíte navrhovaný recept pre dnešný deň, ktorý vám poslúži ako nápad, čo môžete uvariť.
  • Varte len pre toľko ľudí, koľko naozaj potrebujete. Pri samotných receptoch si môžete jednoducho zvoliť, pre koľko osôb budete pokrm pripravovať. Následne sa vám prepočítajú hodnoty pri ingredienciách.  
  • Našli ste recept, ale nemáte doma potrebné ingrediencie? Nie je problém! Pod zoznamom ingrediencií kliknite na tlačidlo “Pridať do nákupného zoznamu”. Potrebné ingrediencie sa vám pridajú do nákupného zoznamu, ten môžete jednoducho zdieľať s priateľmi či partnerom prostredníctvom aplikácií, ako je Messenger alebo WhatsApp. Počas nákupu môžete vďaka checklistu jednoducho odškrtávať nakúpené suroviny.
  • Ukladajte si zaujímavé recepty! Zaujal vás nejaký recept a chcete si ho uložiť nabudúce? Recepty uložíte pomocou ikonky "uložiť", zároveň ich môžete radiť do svojich zošitov a kedykoľvek sa k nim vrátiť.
  • Sledujte novinky značky Tefal! Obsah z Tefal Blogu je teraz dostupný priamo v aplikácii.
  • Pokiaľ si zvolíte iný jazyk ako slovenský, je možné využiť medzinárodné recepty v manuálnom režime a to napríklad aj pre prístroje, ktoré u nás aplikáciu nemajú, teda v angličtine napríklad Actifry a ďalšie.
  • Ako prepnúť jazyk aplikácie? Stačí prejsť do sekcie "Môj svet", kde kliknite na ikonku "Nastavenia". Tam môžete zmeniť krajinu/jazyk.

Užívateľské recenzie na mobilné aplikácie My Tefal 

Mobilná aplikácia My Tefal bola užívateľmi dobre prijatá, mnohí z nich si pochvaľujú jej užívateľsky prívetivý dizajn a užitočné funkcie. Tu sú niektoré z užívateľských recenzií aplikácie: 

„Skvelá aplikácia pre správu všetkých mojich varných zariadení Tefal na jednom ovládateľnom mieste. Nájdete tu množstvo chutných receptov. Bonusom je možnosť mať nákupný zoznam pre jednotlivé jedlá.” 

“Vďaka aplikácii je varenie s mojím Cook4Me zábavné a ľahké!” 

 “Ovládanie hrnca cez aplikáciu a upozornenie na dokončenie varenia je super!” 

Prečo by ste si mali stiahnuť mobilnú aplikáciu My Tefal 

Mobilná aplikácia My Tefal je neoceniteľným nástrojom pre každého, kto rád varí. Je nabitá funkciami, ktoré uľahčujú vyhľadávanie a vytváranie chutných receptov.   

  • Nová inšpirácia na každý deň.
  • Objavujte recepty podľa svojich chutí a produktov Tefal.
  • Postupujte krok za krokom, aby ste varili s ľahkosťou.
  • Užite si množstvo personalizovaných služieb.
  • Vytvárajte zošity so svojimi obľúbenými receptami.
  • Ukladajte si nákupné zoznamy.

Mobilná aplikácia My Tefal je živý projekt, na ktorom sa neustále pracuje, vylepšuje sa a v budúcnosti sa na nej naďalej pracovať bude. Stiahnite si mobilnú aplikáciu My Tefal ešte dnes a začnite objavovať lahodné recepty! 

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko