Aby sa vám konce lepšie lepili, môžete namiesto vody použiť aj žĺtko.
Na diétnejšie varenie potrite bureky trochou oleja a pečte v rúre na 180 °C, pokým nebudú upečené do zlatista.
Umyte 360 g čerstvého špenátu a vložte ho do misy kuchynského robota.
Pridajte 2 lyžice olivového oleja.
Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".
Otvorom na poklope pridajte lyžičku cesnaku, čierne korenie a 250 g fety.
Stlačte znovu 'Štart'.
Listy yufky potrite vodou a položte špičkou dole na pracovnú plochu.
Na horný okraj položte 1 až 2 polievkové lyžice špenátovej zmesi.
Sklopte po stranách a potom stočte do tvaru cigary.
Na panvici rozohrejte trochu oleja na vyprážanie a vyprážajte bureky, pokým nebudú zlato-hnedé.
Ihneď servírujte.
Odporučené produkty