Ako dopadla moja včerajšia tuniaková pena? PODARILO SA!
Recept som skúšal prvýkrát, no keďže som mal skvelého pomocníka v podobe nového mixéra @tefalsk InfinyForcePro5v1, úlohu sa mi splniť podarilo. Ak teda chcete aj vy vyskúšať túto chuťovku, nech sa páči, recept:
Postup:
Najprv som zalial práškovú želatínu horúcou vodou, premiešal a nechal ju vychladnúť. V mise som zmiešal tatarskú omáčku, syr, šťavu z citróna a zmes osolil a okorenil. Do nej som pridal vyšľahanú smotanu a nakrájanú pažítku. Pridal som tuniaka a zmes dobre premiešal. Následne som ju naliad opäť do mixéra, dolial želatínu a poriadne premixoval. Vyšľahanú penu som nalial do plechu na muffiny, ale teda ak máte krajšiu formu pokojne sa odviažte :D Posledný krok - na dve tri hodinky nechať stuhnúť v chladničke. Je to mňam!
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.