• Desiata
  • 11.6.2021

Letná francúzska nátierka s krevetami a avokádom - recept pre inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+ CY8511

Prawn and avocado verrines.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 120 g čerstvých kreviet bez škrupiny, nakrájaných na tretiny alebo štvrtiny
  • 20 g vývaru z homára (francúzska krémová bisque)
  • 20 ml nesladeného kondenzovaného mlieka
  • 120 g bieleho rybieho mäsa, nasekaného
  • 20 g strúhanky
  • 1 avokádo nakrájané na kocky
  • 1 polievková lyžica čerstvého koriandra, umytého a nakrájaného
  • 1 polievková lyžica čerstvej petržlenovej vňate, umyté a nasekané
  • šťava z 1/2 citróna
  • soľ
  • pepř
  • mleté chilli

POSTUP:

Pripravte si prísady.
obrazek.png

V miske zmiešajte rybu, krevety, mlieko, rybí vývar, strúhanku, soľ, korenie a chilli.

Zmes vtlačte do pohárov na pečenie hrnce Tefal Cook4me+.

Do panvice nalejte 200 ml vody.

Zavíčkujte poháre a vložte ich do panvice.
obrazek.png

Zvoľte režim "Tlakové varenie" po dobu 10 minút.

Podávajte teplé, posypané kockami avokáda, koriandrom a petržlenovou vňaťou a pokvapkané citrónovou šťavou.

Dobrú chuť!
obrazek.png

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko