• Dezerty
  • 22.10.2020

Gaštanový cheesecake - jednoduchý jesenný recept pre deti v hrnci Tefal Cook4me+

gastan cheesecake.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
12 min

Suroviny

6 osôb

  • 120 g sušienok
  • 45 g masla, rozpusteného a pridaného do rozdrobených sušienok
  • 3 polievkové lyžice pražených orechov (voliteľné) pridané do zmesi sušienok a masla
  • 6 polievkový lyžíc gaštanového krému alebo pyré
  • 240 g smotanového syra
  • 60 g cukru
  • 2 vajcia, ľahko šľahané do jednoliatej hmoty
  • 150 ml smotany na šľahanie
  • 200 ml vody
  • 6 kandizovaných gaštanov na ozdobenie

Pripravte si všetky suroviny.
gastan cheesecake suroviny.jpg
Zmes rozdrobených sušienok, masla a orechov vtlačíme do zapekacej misky.
Zmes v miske potrite zhruba 3 lyžicami gaštanového krému.
gastan cheesecake postup1.jpg
Do varnej nádoby Cook4Me+ nalejte vodu.
V mise zmiešajte smotanový syr s cukrom, potom pridajte vajíčka a smotanu na šľahanie.
Pridajte smotanovú zmes do zapekacej misky. 
Zakryte potravinovou fóliou.
Zapekaciu misku vložte do parného košíka a parný košík do varnej nádoby.
gastan cheesecake postup2.jpg
Spustite varenie pod tlakom na 12 minút.
Podávajte teplé alebo studené, ozdobené plátkami kandizovaných gaštanov.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko