• Desiata
  • 10.2.2022

Francúzsky hydinový bujón - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

4-9.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
20 min

Suroviny

  • 1 kuracie trupy
  • 1 cibuľa
  • 1 pór
  • 1 mrkva
  • 1 štipka soľ

Množstvo zeleniny si prispôsobte podľa potreby.

Bujón môžete použiť napríklad pri príprave risotta, polenty či receptov s omáčkami.

Cibuľu, pór a mrkvu olúpte a nakrájajte na malé kúsky.

Nakrájajte kuracie trupy.

Do robota pridajte zeleninu, kura, 1.5 l vody a nasaďte mixovací nástavec.

Osoľte.

Priklopte veko a stlačte "Štart".

Podávajte studené či teplé.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko