Môžete použiť aj celozrnnú múku, sušené ovocie alebo aromatické bylinky.
V 230 ml vlažnej vody rozpusťte 10 g droždia a zmes nalejte do misy robota.
Pridajte obe múky (280 g + 80 g), 40 g semienok a 5 g soli.
Priklopte, utesnite veko a stlačte "Štart".
Keď program skončí, stlačte znovu "Štart".
Keď sa objem cesta zdvojnásobí, tak ho pomocou špachtle vyberte a znova 5 minút ručne mieste.
Utvorte z cesta bochník a na 1h30 min ho dajte kysnúť na plech pokrytý papierom na pečenie.
Predhrejte rúru na 200°C.
Do rúry dajte nádobu s vodou pre získanie peknej kôrky.
Dajte na 25 minút piecť.
Znížte teplotu v rúre na 180°C a nechajte 15 až 20 minút dopiecť.
Odporučené produkty