Pripravené cannelloni môžete zmrazit.
Navlhčite želatínu.
Potom ju zohrejte v trúbe po dobu 15 sekúnd s 25 ml vody.
Pridajte 100 g krabieho mäsa, 10 zväzkov pažítky, 3 lístky šalvie, 10 g nakladaných uhoriek, 500 g mascarpone, želatínu, štipku sladkej papriky a soľ.
Uzavrite poklop a stlačte „Štart“.
Akonáhle je program hotový, osoľte (ak je treba) a dajte na 30 minút do chladničky.
Pre prípravu cannelloni: na pracovnú plochu natiahnite potravinársku fóliu.
Navrch položte 600 g plátkov lososa. Náplň pozdĺž rozotrite a pomocou potravinovej fólie zrolujte.
Nechajte odležať ďalších 30 minút.
Podávajte podľa chuti.
Odporučené produkty