• Desiata
  • 26.2.2022

Cannelloni z údeného lososa plnené krabou penou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-51.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
0 min
Vaření
Varenie
60 min

Suroviny

  • 600 g údený losos
  • 100 g krabie mäso
  • 10 zväzkov pažítka
  • 3 listy šalvia
  • 10 g nakladané uhorky
  • 500 g mascarpone
  • 25 ml voda
  • 3 plátky želatína
  • 1 štipka mletá paprika sladká
  • soľ

Pripravené cannelloni môžete zmrazit.

Navlhčite želatínu.

Potom ju zohrejte v trúbe po dobu 15 sekúnd s 25 ml vody.

Pridajte 100 g krabieho mäsa, 10 zväzkov pažítky, 3 lístky šalvie, 10 g nakladaných uhoriek, 500 g mascarpone, želatínu, štipku sladkej papriky a soľ.

Uzavrite poklop a stlačte „Štart“.

Akonáhle je program hotový, osoľte (ak je treba) a dajte na 30 minút do chladničky.

Pre prípravu cannelloni: na pracovnú plochu natiahnite potravinársku fóliu.

Navrch položte 600 g plátkov lososa. Náplň pozdĺž rozotrite a pomocou potravinovej fólie zrolujte.

Nechajte odležať ďalších 30 minút.

Podávajte podľa chuti.

Odporučené produkty

Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.