• Desiata
  • 26.2.2022

Bouillabaisse - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

6-21.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
2 min
Varenie
Varenie
38 min

Suroviny

  • 2 cibuľa
  • 1 pór
  • 2 strúčiky cesnak
  • 4 zemiaky
  • 50 ml olivový olej
  • 700 ml voda
  • 75 g paradajkový pretlak
  • 5 g rybací vývar
  • 1 čajová lyžička sušený fenikel
  • 6 vlákna šafrán
  • 2 filety biela ryba
  • 2 filety losos
  • 200 g celé krevety
  • 15 g plocholistý petržlen

Ošúpte a nakrájajte 2 cibule, 1 pór, 2 strúčiky cesnaku a 4 zemiaky a nakrájajte ich nahrubo.

Cibuľu, pór a strúčiky cesnaku vložte do misy kuchynského robota.

Uzavrite poklop a stlačte „Štart“.

Stierkou zotrite steny misy a pridajte 50 ml olivového oleja a stlačte tlačidlo „Štart“.

Pridajte 700 ml vody, 75 g paradajkovejho pretlaku, 5 g rybacieho vývaru, 1 lyžičku sušeného feniklu a 6 šafránových vlákien a stlačte „Štart“.

Pridajte 4 nakrájené zemiaky a zavrite poklop bez uzáveru.

Do vonkajšieho naparovacieho košíka dajte 2 filety z bielych rýb, 2 filety z lososa a 200 g celých kreviet.

Umiestnite externý naparovací košík na misu a stlačte „Štart“.

Ryby, krevety a zemiaky odložte stranou.

Rozmixujte vývar tak, že uzavriete poklop a stlačte tlačidlo „Štart“.

Na každý tanier dajte kúsky ryby s niekoľkými krevetami a zemiakmi.

Vývar sceďte cez cedidlo a nalejte ho do každého taniera.

Všetko ozdobte petržlenom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko