KROK 1: Uvarené zemiaky v miske roztlačte vidličkou. Pridajte roztopené maslo, žĺtok a muškátový orech. Okoreňte a dobre premiešajte.
KROK 2: Zo zemiakovej náplne vytvarujte rovnomerné guľky medzi rukami alebo dvoma lyžicami. Odložte bokom.
KROK 3: Pripravte si tri taniere na obaľovanie: do prvého dajte múku. V druhom rozšľahajte vajcia, olej, soľ a korenie. Do tretieho pridajte panko strúhanku.
KROK 4: Každú guľôčku obaľte v múke, oklepte, namočte do rozšľahaného vajíčka a obaľte v strúhanke.
KROK 5: Vložte ich do spotrebiča s podložkou. Spustite proces smaženia.
KROK 6: Po dokončení si môžete krokety ihneď vychutnať.
TIP: Neváhajte obmieňať korenie do zemiakovej náplne, napríklad s čerstvými bylinkami alebo talianskym či cajunským korením.