• Desiata
  • 29.1.2024

Vychladené zelené gazpacho

zelené gazpacho.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
10 min

Suroviny

  • 800 g bio hrášku v strukoch
  • 0,6 bio uhorky
  • 0,5 zelenej bio papriky
  • 600 ml vody
  • 2 polievkové lyžice octu
  • Soľ, korenie
  • Trochu chilli papričky Espelette v prášku

Pripravte si ingrediencie.

Uhorku ošúpte a zbavte jadierok. Šupky si ponechajte.

Hrášok ošúpte. Hrášok odložte na iný recept. Umyte struky. Ošúpte papriku a zbavte ju jadierok.

Lusky, paprikové šupky a uhorkové šupky vložte do nádoby s vodou.

Tlakové varenie: 10 minút

Rozmixujte. Prepasírujte. Dochuťte soľou, korením, chilli a octom. Nechajte vychladnúť.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko