• Desiata
  • 10.6.2024

Vegánska španielska tortilla - Teplovzdušná fritéza EASY FRY & STEAM FW201

Španělská veganská tortilla.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 200 g parených zemiakov
  • 1 strúčik cesnaku
  • 30 cl vody
  • 120 g cícerovej múky
  • 0,5 čajovej lyžičky čiernej soli Kala Namak (voliteľne)
  • 0,5 čajovej lyžičky sušeného oregana
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • Čierne korenie

KROK 1Zemiaky nakrájajte na plátky hrubé približne 0,3 cm. Ošúpte a nakrájajte strúčik cesnaku.

KROK 2Do nádoby nalejte vodu, pridajte cícerovú múku a prešľahajte. Pridajte nasekaný cesnak, čiernu soľ, sušené oregano, polovicu olivového oleja a korenie. Premiešajte. Pridajte na plátky nakrájané zemiaky.

KROK 3Druhou polovicou olivového oleja vymažte formu na koláč s priemerom 20 cm. Nalejte zmes zemiakov a cícerovej múky.

KROK 4Vložte formu do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.

KROK 5Položte na tanier a ihneď podávajte!

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko