• Desiata
  • 6.12.2021

Tatarák z údeného pstruha, pečená cibuľa, domáca brioška s perníkovým korením - vianočný recept od šéfkuchára Martina Kolníka #tefalvianocnemenu

Tatarak s uzeneho pstruha20.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
25 min

Suroviny

  • 200g údeného pstruha
  • 1/2 citróna
  • soľ
  • korenie
  • 4 vetcičky kôpru
  • 2ks cibuľa červená
  • 200g hladká múka
  • 100ml vody
  • 100ml mlieka
  • 1 lyžička kryštálového cukru
  • vajcia
  • 20g droždia
  • 1 lyžička perníkového korenia
  • 1 lyžička masla
  • kvapka olivového oleja

Údeného pstruha si nakrájame na drobné kúsky, do ktorých zamiešame soľ, korenie, citrón a kôpor. 

Pridáme olivový olej, premiešame a odložíme do chladničky. 

Cibuľu si dáme do Cook4me+ na pečenie s prídavným zariadením a nadstavíme na 180 stupňov na dobu 20minút. 

Po upečení necháme vychladnúť a očistíme. 

Na briošku si zamiesime kysnuté cesto zmiešaním múky, kvasníc, maslom, mliekom, cukrom a vymiešame v Masterchef Grande. (metlička na cesto). 

Vytvarujeme, potrite žĺtkom a pečieme v Cook4me+ s prídavným zariadením Extra Crisp Lid na 170 stupňoch 25 minút.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko