• Desiata
  • 6.12.2021

Tatarák z údeného pstruha, pečená cibuľa, domáca brioška s perníkovým korením - vianočný recept od šéfkuchára Martina Kolníka #tefalvianocnemenu

Tatarak s uzeneho pstruha20.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
20 min

Suroviny

  • údený pstruh
  • citrón
  • soľ
  • korenie
  • kôpor
  • cibuľa červená
  • hladká múka
  • mlieko
  • kryštálový cukor
  • vajcia
  • droždie
  • perníkové korenie
  • olivový olej

Údeného pstruha si nakrájame na drobné kúsky, do ktorých zamiešame soľ, korenie, citrón a kôpor. 
Pridáme olivový olej, premiešame a odložíme do chladničky. 
Cibuľu si dáme do Cook4me+ na pečenie s prídavným zariadením a nadstavíme na 180 stupňov na dobu 20minút. 
Po upečení necháme vychladnúť a očistíme. 
Na briošku si zamiesime kysnuté cesto zmiešaním múky, kvasníc, maslom, mliekom, cukrom a vymiešame v Masterchef Grande. (metlička na cesto). 
Vytvarujeme a pečieme v Cook4me+ s prídavným zariadením Extra Crisp Lid na 170 stupňoch 25 minút.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko