Pomocou malého noža odstráňte „šupiny“ zo zelenej špargle. Odrežte dolnú časť rastliny, aby ste odstránili tú najtvrdšiu časť.
Rozpáľte veľkú panvicu Ingenio na vysokom ohni a počkajte, kým sa Thermo-Signal úplne nesčervená, a až potom začnite smažiť svoje ingrediencie. Do dvoch tretín nalejte olivový olej, pridajte špargľu a osoľte. Špargľu smažte 3 minúty a pravidelne ju otáčajte.
Pridajte zeleninový vývar, prikryte a znížte teplotu. Nechajte variť 4 minúty. Čas varenia sa môže líšiť v závislosti od veľkosti špargle. To, či sú špargle už uvarené, skontrolujte pichnutím špičkou noža. Mali by byť prevarené a mierne chrumkavé.
Predhrejte gril v rúre na 210 °C.
Vo veľkej miske zmiešajte strúhanku, parmezán, zvyšný olivový olej a oregano. Osoľte a okoreňte.
Špargľu posypte strúhankou. Panvicu vložte do rúry a potom odstráňte rukoväť Ingenio. V závislosti od vašej rúry nechajte 3 až 4 minúty opekať.
Hneď podávajte a vychutnajte si ich.
Odporučené produkty