KROK 1: V malej nádobe zmiešajte teplú vodu' cukor a droždie. Dbajte na to, aby voda nebola príliš horúca, inak by sa kvasnice mohli deaktivovať.
KROK 2: Vo veľkej nádobe zmiešajte múku a soľ. Pridajte zmes droždia a olivový olej. Cesto mieste, kým nebude hladké a pružné, približne 5 až 10 minút.
KROK 3: Prikryte cesto čistou utierkou a nechajte kysnúť na teplom mieste 1 hodinu, alebo kým sa jeho objem nezdvojnásobí.
KROK 4: Cesto rozdeľte na šesť rovnako veľkých častí.
KROK 5: Pracovnú plochu zľahka pomúčte. Pomocou valčeka cesto zľahka rozvaľkajte na malý okrúhly chlieb. Každé koliesko posypte rozdrobenou fetou a oreganom. Každý chlieb pevne uzavrite a opäť ho rozvaľkajte.
KROK 6: Poukladajte chleby na tanier Easy Fry, pričom medzi nimi nechajte voľný priestor, aby sa počas pečenia nezlepili. Chleby potrite olejom. Začnite piecť.
KROK 7: V závislosti od vášho spotrebiča možno budete musieť piecť chleby v dávkach, ak nemáte dostatok miesta. Po 12 minútach skontrolujte, či sú chleby upečené. Mali by mať zlatohnedú farbu.
KROK 8: Chleby vyberte a pred podávaním ich nechajte vychladnúť na mriežke.
TIP: Tieto chutné vysmážané grécke chleby s fetou podávajte teplé alebo pri izbovej teplote, s medom a sezamovými semienkami.