• Dezerty
  • 25.3.2022

Slivkový puding - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

12-37.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
0 min
Varenie
Varenie
21 min

Suroviny

  • 300 g odkôstkované slivky
  • 20 g maslo
  • 750 ml polotučné mlieko (1,5 %)
  • 5 vajce
  • 140 g cukor
  • 1 balíček vanilkový cukor
  • 220 g hladká múka
  • 50 ml likér Cointreau®

Pre nealkoholickú verziu nahraďte Cointreau šťavou z citróna.

Predhrejte rúru na 180 °C.

Tortovú formu vymažte maslom a naukladajte do nej slivky.

Do misy robota vložte maslo.

Priklopte a utesnite poklop a stlačte tlačidlo "Štart".

Pridajte mlieko, vajce, cukor a vanilkový cukor a stlačte tlačidlo "Štart".

Vrchným otvorom na poklope postupne pridávajte hladkú múku.

Po 3 minutách, akonáhle sa hladká múka zapracuje, pridajte vrchným otvorom na poklope Cointreau® a stlačte tlačidlo "Štart".

Zmes nalejte na slivky a pečte 1 hodinu.

Pred podávaním nechajte vychladnúť.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko