• Desiata
  • 5.5.2023

Shakshuka s vajíčkami – recept v inteligentnom multifunkčnom hrnci Tefal Cook4me+

shakshuka.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
5 min
Výživové hodnoty celého receptu
Výživové hodnoty celého receptu
818 kcal

Suroviny

  • 400 g drvených paradajok
  • 4 červené papriky nakrájané na tenké pásiky
  • 1 ošúpaná a nakrájaná cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku, olúpané a rozdrvené
  • 2 čajové lyžičky rímskej rasce
  • 10 stoniek nadrobno nasekanej petržlenovej vňate
  • 10 stoniek nadrobno nasekaného koriandra
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 100 ml vody
  • 4 vajcia

Pripravte si ingrediencie.

Do hrnca nalejte olej.

Orestujte cibuľu, cesnak a papriku.

Pridajte rímsky šalát a polovicu byliniek.

Pridajte drvené paradajky a vodu.

Premiešajte.

Varenie v tlakovom hrnci: 10 minút.

Vajíčka opatrne rozbite na povrch.

Počkajte 5 minút a potom podávajte s bylinkami.

TIP:

Po uvarení použite režim opekania, aby ste urýchlili varenie vajec.

Tento pokrm podávajte s jemne nasekanou bazalkou.

V lete môžete použiť aj šťavnaté sezónne paradajky.

Podrobnejšie informácie o výživových hodnotách tohto receptu nájdete v aplikácii Kalorické Tabuľky.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko