Sandwich s grilovaným steakom, špargľou a domáce guacamole #TefalLetneRecepty
5 (1x)
Počet osôb
2
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
30 min
Suroviny
1 avokádo
Soľ a korenie na dochutenie
1/2 cibule
1 paradajka
2 lyžice olivového oleja
3 strúčiky cesnaku
čerstvá petržlenová vňať
2 krajce chleba
6 oštepov špargle
6 plátkov slaniny
2 vajcia
120 ml vody
50 ml octu
1 steak
Postup:
V miske roztlačte vidličkou avokádo. Pridajte cibuľu nakrájanú na
jemno, soľ, korenie, nakrájanú paradajku a olivový olej. Dobre
premiešajte.
Do guacamole pridajte najemno nakrájaný cesnak a petržlen a
premiešajte.
Predhrejte Optigrill Elite na 210 °C. Zatiaľ čo sa gril
predhrieva, tak očistite a potom obaľte oštepy špargle plátky slaniny.
Nastavte program paprika, kde ich nechajte 7 minút.
Plátky chleba zľahka potrite olivovým olejom a položte na gril.
Prikryte pokrievkou a grilujte 2 minúty. Potom ich zložte z grilu a každý
plátok potrite cesnakom. Akonáhle je chlieb vonku, pridajte na gril
špargľu obalenú slaninou.
Priveďte do varu hrniec s vodou, potom doň pridajte ocot, soľ a
korenie. Vajcia rozklepnite do vody a varte 1-2 minúty.
Teraz si dochuťte steak soľou a korením a grilujte ho pomocou
steakového programu na Optigrill Elite, podľa vašich preferencií.
Na zostavenie otvoreného sendviča potrite každý krajec guacamole
a navrch položte špargľu obalenú v slanine a grilovaný steak. Ozdobte
čerstvými bylinkami a čiernym korením. Ihneď podávajte. Dobrú chuť!
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.