KROK 1: Príprava slanej granoly (Dokončenie): Zahrejte panvicu na strednom ohni s olivovým olejom. Počkajte, kým sa Thermo-Signal úplne sfarbí na červeno, pred pridaním zmesi semienok (tekvicové, ľanové a slnečnicové) a ovsených vločiek. Opražte 3 minúty do jemne zlatohnedej farby.
KROK 2: V malej nádobe zmiešajte med, cesnakový prášok, tymián, hrubú soľ a korenie. Pridajte túto zmes do panvice a miešajte energicky 1 minútu, aby sa všetky semienka dobre obalili. Zmes nalejte do nádoby a nechajte vychladnúť.
KROK 3: Príprava pesta: V malej miske zmiešajte domáce alebo kupované Pesto alla Genovese s balsamikovým octom a 2 polievkovými lyžicami olivového oleja. Odložte.
KROK 4: Príprava cherry rajčín: Cherry rajčiny prekrojte na polovicu a zmiešajte ich s 3 čajovými lyžicami pesto prípravy. Ochutnajte hojne korením a odložte.
KROK 5: Príprava grilovanej broskyne: Broskyne nakrájajte na hrubé plátky. Zahrejte grilovaciu panvicu na strednom ohni s 1 polievkovou lyžicou olivového oleja. Počkajte, kým sa Thermo-Signal úplne sfarbí na červeno, pred pridaním broskyňových plátkov. Grilujte ich 5 minút, až kým získajú peknú zlatú farbu.
KROK 6: Zostavenie šalátu: Uložte listy baby špenátu na veľký tanier alebo do osobitnej misky. Potom pridajte guľky burraty, cherry rajčiny a grilované broskyne. Pridajte tenko rezané prosciutto. Polejte šalát pestom a posypte granolou. Pridajte čerstvé bazalkové lístky, trošku olivového oleja, fleur de sel a pár otočení mlynčeka na korenie.
Odporučené produkty