• Dezerty
  • 7.2.2022

Rajčinový sorbet s bazalkou - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

3-23.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
730 min
Vaření
Varenie
0 min

Suroviny

  • 500 g drvené paradajky
  • 2 hrsť čerstvá bazalka
  • 1 bielko
  • soľ
  • čierne korenie

500 g drvených paradajok vložte do nádoby vhodnej do mrazničky.

Cez noc zamrazte.

Druhý deň vložte zamrazené paradajky do misy robota.

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Vrchným otvorom na poklope pridajte 2 hrsti čerstvej bazalky a stlačte tlačidlo "Štart".

Steny misy oškriabte stierkou.

Pridajte vaječné bielko.

Osoľte a okoreňte čiernym korením. Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Podávajte ihneď alebo sorbet uložte do mrazničky, pokiaľ ho nebudete môcť podávať.

Ozdobte lístkami čerstvej bazalky.

Odporučené produkty

Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.

Viac informácií a nastavenia cookies.