• Dezerty
  • 25.3.2022

Puding s červeným ovocím - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

12-42.jpg
Počet osob
Počet osôb
6
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
37 min
Varenie
Varenie
13 min

Suroviny

  • 600 g červené ovocie (napríklad odkôstkované višne, jahody, maliny, ríbezle)
  • 0,5 l višňový alebo ríbezľový džús
  • 0,5 vanilkový struk
  • 3 polievkové lyžice kukuričný škrob
  • cca 3 nebo 4 polievkové lyžice cukor

Nasaďte na robota mixovací nástavec.

 Rozmixujte kukuričný škrob s 3 až 4 polievkovými lyžicami vody a dajte nabok.

Do misy robota dajte višňový džús, vanilkový struk a vyškriabané semienka.

Priklopte a utesnite poklop a stlačte tlačidlo "Štart".

Po skončení programu pridajte pripravené ovocie a premiešajte stierkou.

Zmes zahrejte a nechajte vychladnúť.

 Vanilkový struk vyberte až tesne pred podávaním.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko