• Desiata
  • 15.5.2021

Provensálske paradajky - recept pre Tefal Easy Fry Oven & Grill

Digital-01-CUISINE_COMPANION-MONTHLY_RECIPES-JUNE-GARDEN_VEGETABLES_RECIPES-SORREL_STUFFED_TOMATOES.png
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
33 min

Suroviny

  • 4 mäsité paradajky
  • 2 strúčiky cesnaku, posekané
  • 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
  • 4 PL olivového oleja
  • 2 PL strúhanky
  • Soľ, čierne korenie


1 | Paradajky rozpoľte.
Ak treba, odkrojte spodok každej paradajky, aby stáli rovno.
Zmiešajte olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať a strúhanku.
Posoľte a okoreňte, potom zmesou potrite každý paradajku.

2 | Vložte grilovací rošt navrch fritézy s grilom Easy Fry, odkvakávaciu misku umiestnite podeň a nastavte fritézu na režim GRILOVANIE (200 °C) a na 33 minút.

3 | Predhrejte na 13 minút.
Keď zaznie zvuk časovača, uložte na horúci rošt paradajky (potretou stranou hore) a zatvorte dvierka.

TIP: Dajte pozor, aby paradajky neboli prezreté, inak nebudú držať tvar.
obrazek.png

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko