1 | Paradajky rozpoľte. Ak treba, odkrojte spodok každej paradajky, aby stáli rovno. Zmiešajte olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať a strúhanku. Posoľte a okoreňte, potom zmesou potrite každý paradajku.
2 | Vložte grilovací rošt navrch fritézy s grilom Easy Fry, odkvakávaciu misku umiestnite podeň a nastavte fritézu na režim GRILOVANIE (200 °C) a na 33 minút.
3 | Predhrejte na 13 minút. Keď zaznie zvuk časovača, uložte na horúci rošt paradajky (potretou stranou hore) a zatvorte dvierka.
TIP: Dajte pozor, aby paradajky neboli prezreté, inak nebudú držať tvar.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.