• Desiata
  • 15.2.2022

Predjedlo Avokádová pena s mascarpone, dusené krevety a čerstvé bylinky - video recept Kveta Horváthova a šéfkuchár Martin Kolník

Predjedlo Avokádová pena s mascarpone, dusené krevety a čerstvé bylinky.jpg
Počet osob
Počet osôb
2
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • 200g kreviet
  • 2dcl vody
  • 2 strúčiky cesnaku
  • ½ citróna
  • petržlen
  • soľ
  • korenie podľa potreby
  • 2 avokáda
  • 2 cherry paradajky
  • 200g mascarpone
  • krajec farmárskeho chleba

Pripravíme si krevety. 

V hrnci Cook4me+ nájdeme v ingredienciách krevety a nachystáme si vodu s nakrájaným cesnakom, citrónom, petržlenovou vňaťou, solou a korením. 

Pridáme krevety, zavrieme hrniec a varíme 5 minút.

2 avokáda si očistíme, rozpolíme a rozmixujeme s cherry paradajkami a mascarpone, soľou, korením a cesnakom.

Podáváme na čerstvom farmárskom chlebe.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko