• Rady & Tipy
  • 5.10.2020

Vyprážajte s pár kvapkami! Teplovzdušná fritéza ActiFry je jednoducho Genius

5 (1x)
Actifry_1200x628_09_SK.png

Hraničí vaša túžba po hranolkách so závislosťou? Máte radi zahraničnú podobu hranoliek? Či už máte chuť na belgické, francúzske či steakové hranolky v akejkoľvek podobe, teplovzdušná fritéza s pomalým miešaním ActiFry Genius 2v1 zaistí, že budú vždy dokonale chrumkavé ako z fritézy, ale len s pár kvapkami oleja! Vďaka dvom oddeleným nádobám navyše okrem hranoliek zvládnete pripraviť aj druhé jedlo, či už pôjde o mäso, zeleninu alebo aj ovocie!

Hrana hranoliek pritom nemusí byť len rovná, v obchodoch nájdeme aj hranolky vlnkované, zaoblené, točené (curly/twister fries) či vo forme mriežky. Existujú aj typy hranoliek, ktoré sa dajú pripraviť v rúre, chrumkavosťou a pocitom v ústach sa ale tým z fastfoodu alebo z teplovzdušnej fritézy ActiFry Genius nič nevyrovná. Navyše proti fastfoodom budú vaše hranolky podstatne zdravšie.

TIP: Aký olej použiť na vyprážanie ste sa dozvedeli v našom minulom článku:  Aký olej použíť na vysmážanie ste sa dozvedeli v našom predchádzajúcom článku:  Zdravé fritovanie s jednou lyžicou oleja?

Hranolky zo zemiakov? Nuda!

Rovnako ako z tvarov máme na výber aj suroviny, z ktorých môžeme hranolky pripraviť. Máme na výber napríklad batáty, ktorým sa hovorí aj “sladké zemiaky”, ktoré skvele doplnia akýkoľvek pokrm alebo poslúžia k zobaniu pri televízií. Zeler svojou výraznou chuťou uchváti aj deti, k príprave hranoliek je možné použiť vlastne akúkoľvek zeleninu, ktorá je v surovom stave pevná, teda mrkvu, petržlen, kaleráb, repu alebo reďkovku! 

Medium-Copy of tefal_FB_03_20_actifry_sk.jpg

Skúste zdravé vyprážanie zeleniny

Nie ste priamo fanúšik hranoliek? Skúste vyprážanú zeleninu podľa receptu Ondřeje Slaniny! Ich príprava je jednoduchá a s našou teplovzdušnou fritézou máte o chvíľku hotovo.


Dve jedlá naraz? Žiadny problém

Tefal Actifry Genius XL 2v1 má dve oddelené komory, vypražiť preto môžete 2 rôzne jedlá naraz, alebo 2x toľko hranoliek! Či už budete mať chuť na mäso, rybu, zeleninu či ovocie, poslúži vám dodatočná komora k ešte rýchlejšej a zdravšej príprave pokrmov. 
Medium-actifry_chicken_frites_BLACK_YV970815_970840_970850_970800.jpg


TIP: Tohtoročná situácia dovolenkám v zahraničí veľmi nepriala, vynahraďte si ju v kuchyni a pripravte si pokrm ako pri mori! Skvele poslúžia morské plody a taktiež vypražené ančovičky si užijú aj deti!

Do vysmážali ste? Šup do umývačky! 


Odporučené produkty



Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko