Vysmážaná zelenina s cesnakovým dipom - recept pre Tefal ActiFry od šéfkuchára Ondřeje Slaniny
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
15 min
Varenie
20 min
Suroviny
Ingrediencie zelenina
100 g mrkvy
100 g zeleru
100 g cukety
100 g šampiňónov
2 vajcia
100 g hladkej múky
200 g strúhanky
50 ml oleja
Ingrediencie cesnakový dip
200 g kyslej smotany
2 strúčiky cesnaku
2 jarné cibuľky
soľ
Zeler olúpeme a nakrájame spoločne s mrkvou a cuketou, bez stredovej časti, na hranolky. Šampiňóny nakrájame na polovičky. Obalíme v múke, v dobre osolených vajciach a strúhanke. Vložíme do fritézy Tefal Actifry a pridáme lyžičkou oleja a zapneme na program II na 15-20 minút.
Kyslú smotanu rozmiešame s roztlačeným cesnakom so soľou a s na kolieska nakrájanú jarnou cibuľkou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.