• Večera
  • 29.6.2020

Vysmážaná zelenina s cesnakovým dipom - recept pre Tefal ActiFry od šéfkuchára Ondřeje Slaniny

Vysmážaná zelenina s cesnakovým dipom - recept pre Tefal ActiFry od šéfkuchára Ondřeje Slaniny
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnost
Náročnosť
ľahký
Příprava
Príprava
15 min
Vaření
Varenie
20 min

Suroviny

Ingrediencie zelenina

  • 100 g mrkvy
  • 100 g zeleru
  • 100 g cukety
  • 100 g šampiňónov
  • 2 vajcia
  • 100 g hladkej múky
  • 200 g strúhanky
  • 50 ml oleja

Ingrediencie cesnakový dip

  • 200 g kyslej smotany
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 jarné cibuľky
  • soľ

Zeler olúpeme a nakrájame spoločne s mrkvou a cuketou, bez stredovej časti, na hranolky.
Šampiňóny nakrájame na polovičky.
Obalíme v múke, v dobre osolených vajciach a strúhanke. Vložíme do fritézy Tefal Actifry a pridáme lyžičkou oleja a zapneme na program II na 15-20 minút.

Kyslú smotanu rozmiešame s roztlačeným cesnakom so soľou a s na kolieska nakrájanú jarnou cibuľkou.

Odporučené produkty

Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (viz Podmienky používanie).

Súhlasím