• Desiata
  • 10.6.2024

Plnené huby s cesnakom a petržlenovou vňaťou - španielsky recept - Teplovzdušná fritéza EASY FRY & STEAM FW201

Plněné houby s česnekem a petrželkou.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
13 min

Suroviny

  • 8 veľkých šampiňónov
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 0,5 zväzku petržlenovej vňate
  • 80 g mäkkého masla
  • 8 cl olivového oleja
  • Soľ a čierne korenie

KROK 1Umyte a odstráňte hlúbiky tak, aby ste nepoškodili klobúčiky. Klobúčiky vložte do misky spodnou stranou nahor.

KROK 2Ošúpte strúčiky cesnaku a pozbierajte lístky petržlenu.

KROK 3Hlúbiky, cesnak, petržlenovú vňať, maslo, olivový olej, soľ a korenie vložte do mixéra. Rozmixujte, aby ste získali plnku.

KROK 4Vnútro húb osoľte a naplňte plnkou.

KROK 5Huby vložte do spotrebiča vybaveného plechom. Začnite piecť.

KROK 6Keď sú huby uvarené, položte ich na servírovací tanier. Dobrú chuť!

Recept nájdete v aplikácii My Tefal

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko