KROK 1: Na panvici rozohrejte trochu olivového oleja a orestujte na ňom nakrájanú cibuľu, kým nie je priesvitná.
KROK 2: Pridajte nakrájané kurča a korenie (rascu, papriku, zázvor, škoricu) a varte, kým sa kurča neuvarí. Osoľte a okoreňte. Do zmesi pridajte nasekaný čerstvý koriander a nechajte vychladnúť. Vezmite polovicu štrúdľového cesta, na jeden koniec dajte lyžicu kuracej zmesi a preložte do trojuholníka.
KROK 3: Briouaty vložte do spotrebiča s plechom mierne potretým olejom alebo vystlaným papierom na pečenie. Spustite proces pečenia.
KROK 4: V prípade potreby pečte v dávkach, kým briouaty nie sú zlatohnedé a chrumkavé.
TIP: Tvarovanie briouat: štrúdľové cesto nakrájajte na 5 až 6 cm široké pásy. Na koniec každého pásu dajte lyžicu plnky. Preložte do trojuholníka: jeden roh preložte cez náplň a vytvorte trojuholník, potom pokračujte v preložení trojuholníka cez seba, až kým nedosiahnete koniec pásu. Konce pečiva potrite trochou roztopeného masla alebo olivového oleja.