KROK 1: Vyberte camembert z drevenej škatule a odstráňte všetky plastové alebo papierové obaly.
KROK 2: Ak je škatuľa vyrobená z pravého, neošetreného dreva, môžete ju použiť na prípravu camembertu tak, že ju vložíte do spotrebiča (bez veka). V opačnom prípade použite malú nádobu prispôsobenú veľkosti vášho spotrebiča.
KROK 3: Do vrchnej časti camembertu urobte nožom priečne zárezy, aby sa ľahšie piekol.
KROK 4: Vložte camembert do spotrebiča s podložkou. Spustite proces pečenia.
KROK 5: Kým sa camembert pečie, pripravte si zmes na polevu: v miske zmiešajte brusnice, pekanové orechy, kešu oriešky, talianske korenie a nasekanú pažítku.
KROK 6: Opečte chlieb.
KROK 7: Keď je camembert upečený, opatrne ho vyberte zo spotrebiča. Teplý camembert pokvapkajte medom a olivovým olejom, potom ho posypte zmesou brusníc, orechov a byliniek. Pridajte vetvičky rozmarínu.
KROK 8: Takto ozdobený camembert ihneď podávajte s opečeným chlebom, ktorý si môžete namáčať do pripravenej zmesi.
TIP: Pri manipulácii s horúcim camembertom buďte opatrní. Ak chcete camembert podávať elegantným spôsobom, môžete ho podávať priamo v drevenej škatuli, ak je vhodná na pečenie.