• Desiata
  • 9.6.2023

Nachos

nachos.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
5 min
Varenie
Varenie
4 min

Suroviny

  • 50 g tortillových čipsov
  • 50 g fazule v konzerve
  • 70 g syra čedar
  • Niekoľko vetvičiek pažítky
  • 1 paradajka
  • 1 avokádo
  • 0,25 červenej cibule
  • 1 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • Soľ, korenie

Fazuľu sceďte a opláchnite.

Tortillové čipsy rozložte na dno fritovacieho hrnca so štandardnou mriežkou.

Fazuľu rozotrite na tortillové čipsy.

Posypte syrom čedar.

Nastavte rúru na režim MANUAL pri 180 °C na 4 minút.

Medzitým si pripravte guacamole.

Avokádo ošúpte, nakrájajte na kúsky a vložte do misky.

Červenú cibuľu nakrájajte nadrobno.

Avokádo nahrubo roztlačte vidličkou.

Pridajte olivový olej, citrón, nakrájanú cibuľu, soľ a korenie. Prikryte potravinárskou fóliou a odložte na chladné miesto.

Paradajku nakrájajte na kocky.

Pomocou špachtle vyberte nachos a položte ich na servírovací tanier.

Pridajte paradajky nakrájané na kocky a nasekanú pažítku.

Nachos si môžete vychutnať okamžite. Podávajte s guacamole.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko