• Rady & Tipy
  • 10.5.2022

Moderné recepty plné inšpiratívnych nápadov #TefalModerneRecepty

video bannery moderni menu SK te-blog_1200x675px.jpg

Dva uplynulé roky, zdá sa, boli len kratučkým spomalením, v ktorom sme sa mohli na chvíľu nadýchnuť, aby sme teraz pokračovali v stále svižnejšom tempe ďalej. V pracovnom i osobnom živote stíhame násobne viac a nielen s naším časom, ale aj životným priestorom nakladáme hospodárnejšie ako kedykoľvek predtým. Pomáhajú nám v tom nové technológie značky Tefal, ktoré si perfektne rozumia s moderným varením.

Tefal zažiari všade

Ako dostať do malej kuchyne všetko, čo v nej potrebujeme na poriadne varenie? Alebo snáď riešite osvieženie vašej existujúcej kuchyne, ktorá viac pripomína skanzen než vysnívaný moderný priestor? Poradíme vám tú správnu kombináciu multifunkčných kuchynských spotrebičov, ktoré zastanú prácu hromady hrncov, sporáka, rúry, zapekacích mís, tlakového hrnca, grilu a teplovzdušnej fritézy. Znie to takmer nemožne, ale automatický digitálny hrniec Cook4me Connect doplnený o Extra Crisp Lid spolu s Optigrillom Elite a príslušenstvom to dokážu a nielen to, tieto dva spotrebiče z vás urobia šéfkuchára, a to hneď!

Dohodnite sa so svojim hrncom, čo bude dnes na večeru

Multifunkčný hrniec Cook4me Connect vás prevedie sám celým procesom varenia. Stačí si vybrať zo 150 predvolených receptov alebo ďalších, ktoré nájdete v mobilnej aplikácii, tá komunikuje priamo s hrncom. Prípadne do aplikácie zadáte suroviny, ktoré máte po ruke a potom skutočne stačí jeden klik a Cook4me Connect už vás zrozumiteľne dovedie krok za krokom až k dokonalému výsledku bez zbytočného postávania a kontrolovania, či sa jedlo neprichytí alebo naopak nedovarí. A ak vás vysoká gastronómia desila ako niečo, čo je dostupné len tým najnadanejším kulinárom, tak teraz už naozaj nemusí. Cook4me Connect spoločne s príslušenstvom Extra Crisp Lid zvládnu delikatesy modernej kuchyne hravo a vy sa pri varení dobre pobavíte, napríklad s pohárom v ruke so svojimi priateľmi.

Sladká bodka z grilu

Slanú chuť mäsa často pozdvihne sladkosť, napríklad vo forme grilovaného ananásu, banánu či iného druhu zrelého ovocia. Kto by ale čakal dezert pripravený na grile? Optigrill Elite je skutočným elitným pomocníkom v kuchyni, ktorý si sám zmeria hrúbku mäsa a automaticky nastaví jeho správne prepečenie od krvavých steakov až po mäsá v úprave well done. Optigrill Elite restuje zeleninu, zapeká panini, s príslušenstvom na zapekanie a pečenie sa premení na úspornú rúru, v ktorej upečiete napríklad pizzu alebo pripravíte aj spomínanú sladkú bodku na záver vašej dokonalej večere.

Moderné recepty do vašej kuchyne od Ondřeja Slaninu

Dôkaz toho, že s týmito dvoma multifunkčnými spotrebičmi je možné pripraviť počas okamihu trojchodové menu pre celú rodinu alebo priateľov, sú recepty obľúbeného šéfkuchára Ondřeja Slaninu, ktorými vás chceme inšpirovať. Moderné kuchyne a varenie nie sú so spotrebičmi Tefal žiadna alchýmia. Ochutnajte krevety v kokosovom mlieku na maslovom toaste s grilovaným ananásom alebo hovädzí steak v karí paste s rozmarínovými zapečenými zemiakmi a večeru zakončite „sladkou bodkou z grilu“ – celozrnným crumble s karamelizovanými jahodami.

Grilované krevety v kokosovom mlieku s koriandrom na maslovom touste s grilovaným ananásom

Hovädzí steak v curry paste so zapečenými zemiakmi v smotane a rozmaríne

Karamelizované jahody s celozrnným crumble

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko