Zmiešame vodu s olejom, soľou a lyžicou curry pasty a rozmiešame metlou. Pripravíme marinádu, do ktorej vložíme hovädzí steak a necháme marinovať.
Medzitým nakrájame mrkvu na kolieska, zemiaky na plátky, vložíme do Cook4me Connect.
Pridáme nakrájanú vňať zelenej cibuľky a nakrájaný cesnak.
Pridáme rozmarín, štipku muškátového kvetu a osolíme.
Zalejeme smotanou, zamiešame a pridáme maslo, zatvoríme a zapneme varenie pod tlakom na 5 minút.
Po skončení nasadíme na hrniec Extra Crisp Lid a zemiaky zapečieme horúcim vzduchom na 15 minút.
Steak vkladáme do grilu až keď zemiaky dáme zapekať s Extra Crisp Lid.
Hovädzí steak vložíme do Optigrillu na program Steak stredne prepečený crisp.
Steak nakrájame na plátky a servírujeme so zapečenými zemiakmi, odzobíme petržlenovou vňaťou.