• Dezerty
  • 25.3.2022

Mangová panna cotta - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

12-32.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
20 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 300 g mrazené mango
  • 8 g plátky želatíny
  • 100 ml voda
  • 400 ml šľahačka
  • 100 ml plnotučné mlieko
  • 60 g cukor
  • 1 vanilkový struk

Použite hotový topping.

Plátky želatíny nechajte v miske nasiahnuť studenou vodou.

Do misy robota so sekáčikom vložte 300 g manga, 20 g cukru a 100 ml vody.

Priklopte a utesnite poklop a stlačte tlačidlo "Štart".

Priklopte, utesnite poklop a stlačte "Štart".

Prelejte do inej nádoby a nechajte vychladnúť.

Misu vypláchnite.

Do misy robota so šľahacím mixérom nalejte 400 ml smotany, 100 ml mlieka, 40 g cukru a rozpolený vanilkový struk.

Priklopte a utesnite poklop a stlačte tlačidlo "Štart".

Po skončení programu vyberte vanilkový struk aj šľahací nástavec a pridajte želatínu.

Priklopte a utesnite poklop a stlačte tlačidlo "Štart".

Krém nalejte do pohárov, prikryte a nechajte stuhnúť v chladničke aspoň na 8 hodín.

Panna cottu podávajte preliatú mangovým toppingom.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko