• Rady & Tipy
  • 26.6.2023

Letné recepty Martina Kolníka #TefalLetneRecepty

2.2 (20x)
TE-letnerecepty-te-blog_1200x675px.jpg

Lákavá vôňa záhrad, vonkajších terás, relax s priateľmi, to všetko pre nás znamená leto. A samozrejme dobré jedlo. Bez čoho sa už dnes nezaobíde žiadna rodina… rozhodne bez elektrického kontaktného grilu. Ten nám pomôže úplne intuitívne a jednoducho pripraviť rýchle a lahodné jedlo! A ak máte chuť na rýchlu polievku alebo svieži dezert, značka Tefal sa postará aj o to!

Značka Tefal je už tretí rok spojená so šéfkuchárom Martinom Kolníkom, známym z obľúbených televíznych relácií, ktorého pokrmy si môžete vychutnať v Martin si na prípravu inšpiratívnych letných receptov vybral a

Celý lahodný pokrm pripravíte v Optigrill Elite XL - Sandwich s grilovaným steakom, špargľou a domáce guacamole #TefalLetneRecepty

Elektrický kontaktný Optigrill Elite XL je skutočný odborník na precízne grilovanie mäsa i zeleniny. Vďaka inovatívnemu senzoru presne odmeria hrúbku mäsa na automatické nastavenie doby prípravy pre perfektný výsledok. Vďaka funkcii prudkého opekania budete mať na mäse či zelenine vypečené prúžky, ktoré tak príjemne chrumkajú, a navyše lahodne ochutia akúkoľvek surovinu, pretože farba znamená chuť! Zvoliť môžete jeden z 12 automatických programov na prípravu mäsa, napríklad kurčaťa, burgerov či rýb, alebo zeleniny bez nutnosti priebežnej kontroly grilovania. Navyše gril je možné umývať v umývačke, takže sa na grilovačku budete tešiť bez zbytočnej úzkosti z neporiadku.

Vykúzlite si: Treska s hráškovým pyré - recept Martina Kolníka #TefalLetneRecepty

Multifunkčný varný kuchynský robot Click & Cook, ktorý jednoducho dokáže všetko, na čo si spomeniete, nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. V prístroji je integrovaných 600 receptov, ktoré môžete zvoliť v automatickom móde. Variť sa dá samozrejme aj v tom manuálnom, kde sa fantázii medze nekladú! Jeden z desiatich automatických programov vám maximálne pomôže pri príprave akéhokoľvek kulinárskeho experimentu. Poteší vás aj integrovaná váha, vďaka ktorej si skutočne poradíte s jediným (a jedinečným) produktom na svojej kuchynskej linke!

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko