Kokosové pusinky možno v uzavretej dóze skladovať aj niekoľko dní.
Predhrejte trúbu na 210 °C (stupeň 7).
Do misy robota opatreného šľahacím nástavcom vložte 4 bielka.
Prikryte a utesnite veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Vrchným otvorom vo veku pridajte 120 g cukru, 200 g kokosu a polovinu polievkovej lyžice vanilkového extraktu.
Stlačte tlačidlo "Štart".
Pokiaľ ešte nie je zmes homogenná, stiahnite prísady stierkou do stredu misy a stlačte tlačidlo "Štart".
Plech vyložte papierom na pečenie.
Zo zmesi vytvarujte guličky a uložte ich na plech.
Pečte 5 až 10 minút.
Kokosové pusinky by mali byť po vybratí z trúby mäkké, po vychladnutí ztvrdnú.
Odporučené produkty