• Rady & Tipy
  • 14.9.2022

Jesenné recepty už na vás čakajú #TefalJesenneRecepty od Martina Kolníka

tefal podzimni menu bannery SK te-blog_1200x675px.jpg

Deti sa vrátili do škôl, jeseň je v plnom prúde a my môžeme začať pomaly žať úspechy zo záhradiek, chát a chalúp, kde sme v lete mohli pestovať napríklad cukety, alebo tekvice. Kto záhradku nemá, stačilo vyraziť do lesa a urobiť si radosť čerstvými hríbikmi či kĺzkami. Pokiaľ nechcete tráviť príjemné jesenné večery zdĺhavým varením, máme pre vás inšpiráciu. Tú nájdete v mobilnej aplikácii Tefal, ale aj priamo v šikovnom multifunkčnom hrnci Cook4me+ Connect.

Kto by sa chcel v sychravých jesenných večeroch, ktoré slúžia na odpočinok a relax s rodinou, venovať zložitému vareniu, ktoré mu navyše zaberie niekoľko hodín? Pritom rýchle domáce varenie je tak dostupné a jednoduché. Riešením pre vás môže byť automatický multifunkčný digitálny hrniec Cook4me+ Connect so spoľahlivým parťákom tyčovým mixérom InfinyForce Pro. Zvládne lahodné domáce polievky, pyré, salsy, pesta a mnohé ďalšie.

Multifunkčný hrniec Cook4me+ Connect vás prevedie sám celým procesom varenia. Stačí si vybrať zo 150 prednastavených receptov alebo ďalších, ktoré nájdete v mobilnej aplikácii Tefal, tá komunikuje priamo s hrncom. Prípadne do aplikácie zadáte suroviny, ktoré máte po ruke a potom skutočne stačí jeden klik a Cook4me+ Connect už vás zrozumiteľne dovedie krok za krokom až k dokonalému výsledku bez zbytočného postávania a kontrolovania, či sa jedlo neprichytí alebo naopak nedovarí. A pokiaľ vás vysoká gastronómia desila ako niečo, čo je dostupné len tým najnadanejším šéfkuchárom, tak teraz už naozaj nemusí. Cook4me+ Connect spoločne s tyčovým mixérom InfinyForce Pro sa skvele dopĺňajú a vy budete mať oveľa viac času na spoločné chvíle so svojou rodinou, alebo priateľmi.

Tyčový mixér ako precízny pomocník

Výnimočný výkon a maximálna precíznosť, taký je tyčový mixér Tefal InfinyForce Pro. Technológia Powelix Life ponúka vysoko výkonné nože s titánovým povrchom pre dokonalé výsledky a extrémnu odolnosť. Vysoko presné viacrýchlostné štartovacie tlačidlo vám dáva úplnú kontrolu, takže je ľahké dosiahnuť akúkoľvek textúru. Súčasťou tyčového mixéra je všestranné príslušenstvo, ktoré povolí uzdu vašej kulinárskej fantázii.

Jesenná inšpirácia – recepty z topinambur, tekvice, mrkvy, húb

Topinambury, tekvica, mrkva, huby. Všetky tieto ingrediencie už ste určite ochutnali. S receptami od obľúbeného šéfkuchára Martina Kolníka sa tieto typické jesenné potraviny premenia na príjemnú a jednoduchú prípravu výborných pokrmov. Spoločne s multifunkčným hrncom Cook4me+ Connect máte 3chodovú večeru raz dva, a navyše ušetríte aj na spotrebe energie, vzhľadom na rýchlosť prípravy – jedlá máte totiž skutočne hotové za niekoľko málo minút.

Nechajte sa inšpirovať jesennými receptami a ochutnajte:

Dobrú chuť a príjemné jesenné obdobie!

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko