• Raňajky
  • 14.9.2022

Pečená tekvica s penou z kozieho syra, granátové jablko, bylinkový olej #TefalJesenneRecepty

Pečená tekvica s penou z kozieho syra, granátové jablko, bylinkový olej TefalJesenneRecepty.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
10 min
Varenie
Varenie
15 min

Suroviny

  • Hokkaidó 1ks
  • Kozí syr 200g
  • Smotana 26% 1l
  • Granátové jablko 1x
  • Petržlenová vňať 20 g
  • Ozdobné bylinky
  • Pazitka 50g
  • Kôpor 50g
  • Olivový olej 1l

Tekvicu si rozkrojíme a očistíme. 

Nakrájame na malé kúsky, posolíme, pokoreníme a dáme opekať do hrnce na olivovom oleji do zlatista.

Tekvicu po opečení vyberieme a necháme odstáť.

Do nádoby dáme kozí syr, soľ, korenie, smotanu a rozmixujeme do hladka. 

Medzitým si očistíme granátové jablko.

Do nádoby dáme olivový olej, čerstvé bylinky soľ a rozmixujeme. 

Následne precedíme.

Keď máme všetko hotové môžeme podávať.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko