• Rady & Tipy
  • 20.9.2023

Jeseň v kuchyni s Tefal - recepty Martina Kolníka #TefalJesenneRecepty

3.9 (15x)
te-blog_1200x675px.jpg

V jesennom období ide vo varení nielen o prípravu pokrmov, ale aj o spojenie s prírodou a oslavovanie obdobia hojnosti. Vyskúšajte nové recepty, objavte nové kombinácie chutí a vytvorte si nezabudnuteľné chvíle pri stole plnom jesenných lahôdok.

Jeseň je čas, keď sme obklopení farebnou krásou, ktorá nám prináša bohatú úrodu čerstvých plodov a zeleniny. Je to doba, kedy sa kuchyňa napĺňa vôňou korenia, tekvíc a hríbov. Jeseň priam láka na varenie a pečenie lahodných pokrmov, ktoré nám zahrejú dušu i žalúdok. Okrem toho nám jesenné dni prinášajú kúzlo premenlivého počasia, farebné lístie a tiež chuťové túžby po teplých a sýtych jedlách. A čo by mohlo byť lepší spôsob, ako sa poriadne posilniť, než si dopriať poriadny hrniec jesenného guláša?

Šéfkuchár Martin Kolník, ktorého môžeme často vídať na televíznych obrazovkách, svoje kulinárske umenie prezentuje v Hoteli Ring. Na prípravu inšpiratívnych jesenných receptov tentoraz zvolil inteligentný multifunkčný tlakový hrniec Tefal Cook4me+ Touch s nekonečným množstvom receptov a revolučný kuchynský robot iCoach Touch.

Recepty Martina Kolníka #TefalJesenneRecepty

Recept na Kurča s limetkami a kokosom môžete nájsť v aplikácii TEFAL alebo priamo na obrazovke multifunkčného digitálneho tlakového hrnca Cook4me+ Touch. Sýtosť a pri tom exotickú ľahkosť tohto pokrmu podčiarkuje vyvážená kombinácia mäsa a vybraného korenia, ktoré sa prelínajú v jednom hrnci a vytvárajú symfóniu chutí. Hlavnou ingredienciou tohto pokrmu sú starostlivo vybrané kúsky mäsa, ktoré sa pomaly varia a marinujú vo výraznej omáčke s aromatickými prísadami.

K tomuto hlavnému chodu si môžete naservírovať aj domáce cestoviny, ktoré naozaj ľahko uvaríte s pomocou nového kuchynského robota iCoach Touch – ten vás prevedie prípravou cesta krok za krokom!

Takže sa pohodlne pripojte, pripravte si ingrediencie a pustite sa do varenia Kurčaťa s limetkou a kokosom s čerstvými domácimi cestovinami. Užite si túto novú verziu varenia v kuchyni Tefal 21. storočia.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko