• Obed
  • 19.9.2023

Recept Čerstvé domáce cestoviny – Jesenné recepty Martina Kolníka #TefalJesenneRecepty

4.5 (2x)
20230626_175259.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
40 min
Varenie
Varenie
5 min

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 5 vajec
  • 1 lyžička soli
  • Semolínová múka na tvarovanie cestovín

Postup:

1.       Cesto na čerstvé cestoviny má špecifickú štruktúru a je vhodné napríklad pre fettuccine, pappardelle, lasagne a cannelloni.

2.       Do misy stroja dajte všetky ingrediencie (múku, vajcia a soľ) a stlačte „Štart“.

3.       Cesto na pracovnej ploche otočte spodkom nahor, zabaľte do plastovej fólie a nechajte 30 minút odpočívať.

4.       Pomocou semolinovej múky vypracujte cestoviny do zvoleného tvaru.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko