• Rady & Tipy
  • 12.4.2023

Jar v kuchyni Tefal - Jarné recepty Martina Kolníka #TefalJarneRecepty

3.3 (27x)
TE-jarne-recepty-te-blog_1200x675px.jpg

Prebúdzanie po zime je vždy trochu náročná disciplína, obzvlášť pokiaľ rozpuk jari preruší niekoľko snehových búrok. A my cítime potrebu nového náboja energie, vnímame nedostatok čerstvej, ľahkej a sviežej kuchyne, ktorá je v priebehu chladných mesiacov vždy trochu robustnejšia. Ale ešte niečoho máme nedostatok – bez ohľadu na ročné obdobie… nedostatok inšpirácie.

Skrátka by sme s novým zeleným ročným obdobím na svoj stôl radi prestrelili taniere s úplne novými receptami a prekvapili tak celú rodinu. Značka Tefal je už tretí rok spojená so šéfkuchárom Martinom Kolníkom, známym z obľúbených televíznych relácií, ktorého pokrmy si môžete vychutnať v Tentokrát si na pomoc pribral inteligentnú , ktorá zvládne pripraviť dva komponenty naraz – pripravíte tak kompletné jedlo, prílohu aj hlavnú surovinu. A tiež . A čo pre vás vykúzlil?

Jarou ovoňané jahňacie kotletky s kalerábovým pyré a beurre blanc omáčkou a morčacie prsia v BBQ omáčke s brokolicovými kroketami a jarným šalátom.

Jarné video recepty s Martinom Kolníkom

sú preverené kuchármi a kuchárkami po celom svete. Vyberte si akúkoľvek veľkosť v rade nepriľnavých panvíc Tefal Unlimited Anti-Scratch s odolnosťou voči extrémnym podmienkam – v kuchyni s nimi budete pripravovať pokrmy ako správny šéfkuchár. Úprava proti poškriabaniu, nepriľnavosť a odolnosť, to je tá správna voľba panvice, s ktorou spoznáte rozdiel. Panvice z radu Unlimited sú kompatibilné so všetkými typmi sporákov vrátane indukcie.

je naozaj skvelým parťákom na prípravu rýchlych a zdravých večerí pre celú rodinu. Pri príprave pokrmov totiž využijete skutočne malé množstvo oleja, napriek tomu budú vaše vyprážané či grilované pochúťky pekne chrumkavé a šťavnaté, presne podľa vašich predstáv. Veľkosť XXL navyše umožňuje pripraviť kompletnú večeru v jedinom prístroji pre všetkých hladných stravníkov naraz. Okrem toho vám celá príprava zaberie pár minút, potom už všetko necháte na fritéze...tá už len zapípa v momente, keď je všetko hotové a pripravené na servírovanie. A ak ste už vyskúšali Ondrov recept, na ďalšiu inšpiráciu na prípravu pečeného mäsa, klasiky – grilovaného kurčaťa, domácich hranoliek alebo amerických zemiakov, vyprážaných nugetiek, rezňov či rýb či už pečených alebo grilovaných, alebo napríklad na tip na zeleninu, stačí vo svojej aplikácii Tefal prelistovať svetové recepty.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko