• Obed
  • 12.4.2023

Jahňacie kotlety s kalerábovým pyré a beurre blanc omáčkou – recept šéfkuchára Martina Kolníka

5 (1x)
Jahňacie kotlety s kalerábovým pyré a beurre blanc omáčkou – recept šéfkuchára Martina Kolníka.jpg
Počet osob
Počet osôb
3
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
30 min

Suroviny

  • 200 g jahňacích kotliet
  • 200 g kalerábu
  • 2 dl mlieka
  • 200 g cibule
  • 3 dcl 26% smotany
  • Soľ
  • 200 g masla
  • 2 dcl bieleho vína
  • Korenie
  • Čerstvé bylinky
  • Cesnak

Jahňacie kotlety osolíme okoreníme a opečieme na panvici s cesnakom a bylinkami.

Následne uvaríme kaleráb, ktorý rozmixujeme so smotanou a maslom.

V druhej panvici orestujeme cibuľu, podlejeme vínom necháme prevariť a rozmixujeme.

Pridáme maslo a smotanu. Servírujeme!

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko