• Dezerty
  • 25.3.2022

Jahodovo-ríbezľová polievka - recept pre varný kuchynský robot Tefal Click and Cook

12-45.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
2 min
Varenie
Varenie
0 min

Suroviny

  • 500 g jahody
  • 100 g červené ríbezle
  • 3 polievkové lyžice med
  • 2 polievkové lyžice šťava z citróna
  • 100 ml voda

Jahody umyte a očistite.

Nakrájajte ich na kúsky.

Ríbezle umyjte a odstraňte stopky.

Do misy robota opatreného sekáčikom vložte 500 g jahôd, 100 g červených ríbezlí, 2 polievkové lyžice citróna, 100 ml vody a 3 polievkové lyžice medu.

Prikryte, utesnite veko a stlačte "Štart".

Dajte stuhnúť do mrazničky.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko