• Desiata
  • 5.5.2023

Jablká v karameli so syrom Cottage a rukolou s medovo-balzamikovým dresingom – recept od šéfkuchára Ondreja Slaninu v inteligentnom hrnci Cook4Me+

Jablka v karamelu.jpg
Počet osob
Počet osôb
4
Náročnosť
Náročnosť
ľahký
Príprava
Príprava
15 min
Varenie
Varenie
15 min
Výživové hodnoty celého receptu
Výživové hodnoty celého receptu
1062 kcal

Suroviny

  • 2 jablká
  • 60 g krupicového cukru
  • Semienka čerstvej mäty
  • 60 ml bieleho vína
  • 200 g tvarohu
  • 4 lyžice medu
  • 6 lyžíc balzamikového octu
  • 40 g rukoly

Jablká rozrežte na polovicu, vyrežte jadierka a nakrájajte na osminky.

Na panvici rozpustite cukor a pripravte karamel.

Zalejte vínom, pridajte jablká a krátko povarte.

Nakoniec pridajte nasekané lístky mäty.

Zmiešajte med a ocot a premiešajte s rukolou.

Podávajte so syrom cottage.

Podrobnejšie informácie o výživových hodnotách tohoto receptu nájdete v aplikácii Kalorické Tabuľky.

Odporučené produkty

Môžete nám pomôcť s webovou stránkou?

Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Zakázať všetko
Povoliť všetko