KROK 1: Do hrnca vložte perly, vodu a soľ. Varte 10 minút alebo kým perly nie sú priesvitné. Sceďte a opláchnite čistou vodou. Odložte bokom.
KROK 2: Uvarené zemiaky roztlačte vidličkou. Pridajte kari korenie, koriander, arašidy, soľ, olej a perly. Premiešajte špachtľou a vytvarujte 50 g guľôčky. Mierne ich sploštite a vytvorte placky.
KROK 3: Položte na podnos a nechajte 30 minút v chladničke.
KROK 4: Vložte placky do spotrebiča s plechom. Spustite proces varenia.
KROK 5: Môžete podávať okamžite.
TIP: Sabudana Vada je chutná chrumkavá tapioková placka, často podávaná s pikantnou omáčkou, a v indickej kuchyni je obľúbeným občerstvením alebo pôstnym jedlom. Placky môžete podávať s ovocným čatní (mango, ananás), cibuľovým čatní alebo pikantným kečupom.