Oddeľte 6 bielkov od žĺtkov.
Do robota opatreného šľahacím nástavcom vložte žĺtka a 80 g cukru.
Prikryte a utesnite veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Po 30 sekundách pridajte 500 ml mlieka a čajovú lyžičku vanilkového extraktu.
Po skončení cyklu znovu stlačte tlačidlo "Start".
Keď je krém uvarený, dajte ho bokom a nechajte vychladnúť.
Robot aj šľahací nástavec umyje.
Do robota opatrného šľahacím nástavcom vložte bielka a zvyšných 60 g cukru.
Prikryte a utesnite veko a stlačte tlačidlo "Start“.
Po skončení cyklu vytvarujte pošírované bielka do požadovaného tvaru a nechajte ich odkvapkať na savom papieri.
Rozdeľte krém do pohárov a navrch položte bielka.
Odporučené produkty