Dvadsať minút pred podávaním vyberte plát z mrazničky.
Do misy robota opatreného mixovacím nádstavcom nalejte 450 ml vychladenej šľahačky.
Prikryte a utesnite veko a stlačte "Štart".
Šľahačku dajte do väčšej misy a odložte ju bokom, misu robota opláchnite.
Do misy robota opatreného sekáčikom nalejte 50 ml mlieka, 500 g gaštanového krému a 200 g mascarpone.
Prikryte a utestnite veko a stlačte tlačidlo "Štart".
Túto změs vylejte do misy so šľahačkou a stierkou jemne premiešajte.
Marshmallow a kandizované gaštany nakrájajte na kúsky.
Do formy na biskupský chlebíček vyloženej papierom na pečenie nalejte krém a náplne (marshmallow, gaštany a 50 g čokoládových kôstiek).
Navrch bez medzier naskladajte cukrárske piškóty a prikryte potravinárkou fóliou.
Formu vložte na pol dňa do mrazničky.
Pripravte čokoládovú ganache:
Do misy robota opatreného sekáčikom nalejte 300 ml šľahačky.
Prikryte a utesnite veko a stlačte "Štart".
Pridajte 300 g nasekanej čokolády.
Utesnite veko.
Robot zapnite na 1 minútu a 30 sekúnd na rýchlosť 2 a stlačte tlačidlo "Start".
Po skončení programu pridajte 30 g masla nakrájeného na kocky.
Prikryte a utesnite veko a stlačte "Štart".
Zmes nechajte vychladnúť (ideálna teplota je 40-45 °C).
Vyberte formu so zmrzlinou z mrazničky, vyklopte ju a položte na mriežku stojacu na nádobe.
Zmzlinovú roládu polejte ganachí.
Ganache, ktorá zo zmrzliny steká, zozbierajte a znova ňou prelejte zmrzlinu.
Ozdobte podľa svojích predstáv (môžete ju napríklad posypať cukrom).
Odporučené produkty